• Voor hem en kids...

    €0,00

    Beschrijving

    Voor hem en kids...

Welkom op

de nieuwe site van Coiffure Fransy.

Een vernieuwde kapperszaak en nu ook een nieuwe website. Op deze website vindt u alles over onze kapperszaak en natuurlijk ook een overzicht met prijzen en interessante promotie's. Onderaan de pagina vindt u meer informatie: ons telefoonnummer, een routebeschrijving en openingsuren. U kunt ons ook terugvinden op facebook! Volg ons om op de hoogte te blijven van onze promoties!

Alles over onze zaak!

Voor heren en kids bieden wij trendy snits! De kapper geeft persoonlijk advies aangepast naar de wens van de klant. Ons kapsalon is door bijscholingen steeds op de hoogte van alle trends.Tevens wordt u ontvangen in onze vernieuwende zaak. Het kapsalon biedt gratis een kopje koffie of water aan elke klant. Een trendy geknipte klant is een tevreden klant. U bent tevreden, vertel het aan familie, vrienden en kennissen of deel via facebook. Het kapsalon beschikt ook over airconditioning!

Geen groepen

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

Tijd voor een nieuwe look?

Neem contact op voor een afspraak.

Neem contact op met Coiffure Fransy voor een knipafspraak of meer informatie! Wij zijn steeds te bereiken via telefonisch contact: tel. 09/3605901 of gsm 0477/605603

De RSS kon niet geladen worden.
HTML Hit Counter